Apple, Twitter Tabanlı Yeni iPad Pro Reklam Serisini Başlattı

Apple, Twitter Tabanlı Yeni iPad Pro Reklam Serisini Başlattı

Apple bugün, YouTube kanalında dört yeni iPad Pro reklamını paylaştı ve bu reklamlarda tabletlerin özelliklerini vurgulamaya ve faydalarını bir bilgisayar üzerinden belirlemeye odaklandı.

Dört reklamdan her biri 16 saniyelik bir uzunlukta ve kullanıcıların attıkları birer tweet ile iPad Pro’nun faydalarından söz ediliyor.

İlk video, “Bir iPad Pro bile bilgisayar olmaktan uzaktır” yazılı bir tweeti tutan birisiyle başlıyor. Dış ses, iPad Pro’nun yararlarını, LTE’yi, Apple Pancil’ı destekleyen dokunmatik ekranın ve cihazın hızını göstererek açıklamalar yapıyor.

İkinci video, ayrıca iPad Pro’nun LTE işlevselliğine odaklanıyor ve üçüncü videoda Microsoft Word uygulamasının cihazda mevcut olduğu gösteriliyor. Kullanıcıların herhangi bir yerden hücresel veri hizmetinden faydalanabildikleri gösteriliyor.

Apple’ın son videosu, “Benim dizüstü bilgisayarım en berbat virüsü taşıyor ve korkuyorum” tweeti ile başlıyor ve virüslere odaklanarak iPad Pro’da virüse yer olmadığı gösteriliyor.

Dört videoda da gerçek insanlardan alınan gerçek duygular yer alıyor ancak Apple, videoları işlevsel hale getirmek için videolardaki aktörleri kullanıyor. Bu, Apple için yeni bir iPad Pro reklam kampanyası ancak şirketin daha önce paylaştığı iPad Pro, Apple Pencil ve Smart Keyboard reklamlarına benzerlik gösteriyor.

Bugünün reklamları, Apple’ın güncellenmiş yeni iPad Pro’yu başlatmaya hazırlandığına dair söylentilerin arttığı bir zamanda geliyor. Söylentilere göre, yeni iPad Pro, yükseltilmiş bir çip ve uçtan uca ekranlı yeni bir tasarıma sahip olacak. Yenilenen iPad’in en kısa sürede muhtemelen Mart ayına kadar geleceği yönünde beklentiler var ama henüz tam olarak ne zaman yeni iPad Pro’yu göreceğiz bu belirsiz.